Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.Onorariile practicate de Cabinetul nostru sunt stabilite in mod flexibil, prin raportare la dificultatea problemei de drept, noutatea cazului, volumul de munca depus si nivelul de pregatire al avocatului. Cabinetul nostru percepe întotdeauna onorarii firesti, proporţionale cu activităţile desfasurate.

Pentru ca intelegem temerile legate de costurile pe care le implica un litigiu si de netransparenta acesora, oferim clientilor posibilitatea de a alege, in functie de propriul interes, tipul de onorariu pe care il doresc. Astfel, clientii pot opta intre onorariul orar (stabilit pe ora efectiva de lucru) si onorariul forfetar (stabilit pentru un serviciu profesional in intregul sau, spre exemplu un proces). Aceste doua tipuri de onorariu se pot completa si cu onorariul de succes (stabilit in ipoteza atingerii de către avocat a unui anumit rezultat, spre exemplu castigarea unui proces).

Pentru societati comerciale Cabinetul ofera consultanta juridica pe baza de abonamente lunare.

Onorariul pentru infiintarea unei asociatii/ONG sau a unui Club Sportiv este de 1.200 Lei(onorariul include si atestarea statutului).